(Ne)pristojne erotske priče https://blog.dnevnik.hr/pristojneerotskeprice

četvrtak, 09.07.2009.

Pljusak

Pljušti već četvrti put danas.
Ljeto nas ne voli ove godine
pomislih u sebi dok sam pokušavala obuzdati kišobran u naletu olujnog vjetra. Tople, krupne kapi uništiše moj izgled „djevojke u ljetnoj haljini“, pa se ovako pokisla i tužna uvukoh u prvi otvoreni haustor ne bi li sačuvala ono malo ponosa i suhe robe što mi je ostalo.

Rano predvečerje, rijetki prolaznici, nervozni vozači – a ja u vlažnom haustoru. Nebo se smrklo, uzelo pod ruku tvrdoglavu kišu i ne popušta. Zid je hrapav, a od poda se diže smrad ustajale mokraće. Kuda da se okrenem? Gdje da sjednem?
- Imate li možda vatre? – ošinu me hrapavi muški glas koji je dopirao sa stepenica..
- Ne, žao mi je, nemam – odvratih bojažljivo.
Ne pušite?
- Ne -,
- Šteta - …

U trenu mi se pred očima pojavila slika manijaka. Strah se iz mozga sjurio niz kralježnicu, udario u listove i pete, pa se ukočeno naslonih na zid očajno promatrajući prokletu kišu koja je padala sve jače. Nisam imala hrabrosti okrenuti glavu prema stepenicama. Samo sam se nakašljala, izvadila mobitel i pokušavala raditi nešto smisleno i hrabro. Nisam znala da li je još tamo, ili je izašao iz nekog od stanova, ili se također krije od kiše, ili vreba…

Začuh korake na stepenicama. Skupih ono malo kuraža i okrenuh se. Iz polutame mi se približavala neka prilika. U sekundi se našao ispred mene. Visok, neobrijan, možda i prosijed, a možda i ne, ne znam – strah je bio jači. U sumraku mu zabljesnuše oči. Kriknuh od straha.
Šššššš
Osjećala sam njegove prljave i pohlepne ruke na svom tijelu. Dah od kiše, duhana i jeftine vodke. Mokra kosa, mokro i vrelo tijelo.

Skamenjena i zbunjena dopustih mu da mi se približi još više. Mozak radi sto na sat, ali ruke ne slušaju, samo vise dok ih neki stranac ljubi. Želim se oduprijeti, braniti se, no dodir mu je siguran i čvrst, izazivački, pokvaren, istovremeno mekan, naelektriziran.

Dopuštam mu da me stisne o zid. Pokušavam mu uhvatiti pogled. Želim znati da li ću se predati zvijeri ili čovjeku. Zadnji trzaji dana otkrivaju mi dva ledena, plava oka. Hoće li me poljubiti…zaista glupa misao. Ironično se nasmijah se sama sebi jer shvatih da žene i u najjebenijim situacijama traže romantiku.

Umjesto jezika i poljupca osjećam njegov nabrekli kurac na svojoj mokroj haljini. Otkopčava hlače, a ja se ne ljutim. Čvrsto me uzima u ruke, diže me i ponovo prislanja na zid. Trga mi gaćice. U meni se izmjenjuju strast, strah i želja. Hvatam ga za kosu. I tada me ljubi, iznenada i neplanirano se nalazim u situaciji gdje se u potpunosti prepuštam nepoznatom čovjeku, oslonjena o zid smrdljivog haustora, dok ranovečernja srpanjska bujica počinje stvarati probleme lokalnom komunalnom poduzeću.

Pratimo ritam kiše, no kiša polako usporava, čini mi se da staje. Naši uzdasi nadglasavaju kišu. Još nekoliko trzaja i kiša je stala. Uspuhani, znojni i mokri stojimo naslonjeni na smrdljivi zid haustora, a noćna rasvjeta se pali. Zagrljeni i sami u tami.

…Više ne pljušti, on me vodi u svoj stan, pijemo vod(k)u dok mjesec proviruje iza tamnih oblaka…

09.07.2009. u 23:03 • 25 Komentara#^

četvrtak, 02.07.2009.

Poljoprivredna crtica

Prikrao si se iza jednog velikog suncokreta i drsko me štipnuo za guzu. Cijuknuh i naglo se ispravih, motika mi pade do nogu. Okrenem se prema tebi, ljutito te gledam, a ti mi se vragolasto smijuljiš i skidaš me tim garavim očima.

Okruženi s nekoliko redova kukuruza i suncokreta, zaštićeni od jakog sunca i pogleda sa ceste tiho prilazimo jedno drugom. Brišem znoj sa čela. Snažno me uzimaš u naručje, stišćeš mi grudi, ljubiš me, ližeš me po vratu, rušiš me na tlo…Kroz lišće kukuruza se probija sunce, smeta mi, ne vidim te dobro, škiljim, čupam tvoje crne kose. Ljubim te silno, a ti mi trgaš bluzu, pohlepno gutaš moje grudi. Po nogama me škaklja trava…ili su opet mravi.

Bez riječi se prepuštam tebi. Tvoj dah pali moje tijelo. Zavlačiš mi ruku pod suknju, polako kliziš prstima po mojim butinama…uvlačiš prste pod rubove gaćica, prebireš čipku, čupkaš me po dlačicama.

Nestrpljivo te hvatam za hlače i otkopčavam ih. Grozničavo pokušavam doći do tvog tvrdog kurca. Širim noge ne bi li ti se još više približila. Uhvatila sam tvog krutog. Gledam njegovu sjajnu uzdignutu glavu na vrelom srpanjskom suncu. U međunožju mi je opća pomutnja, a u glavi nedoumica…pušiti ili se odmah nasaditi. Uzimam ga s obje ruke, kao najveće blago, sa strahopoštovanjem spuštam svoje usne na vrh, a onda zaboravljam na pristojnost te ga halapljivo gutam.

Klečiš, stenješ, previjaš se, njišeš se sa suncokretima. Volim te dragi, volim te dragi gledati kada tako „patiš“…patim i ja dušo, patim da mi ga staviš, da me razvališ…u mislima ti šapućem, a ti me čitaš.

Prekidaš mi igru, ponovo me rušiš na tlo. Silovito i tvrdo ulaziš u mene. Bol i zadovoljstvo miješaju se s mojim nemoralnim krikovima. Svom težinom me pritišćeš o zemlju. Osjećam male kamenčiće pod leđima. Miris zemlje djeluje kao afrodizijak, pa je ono što je trebalo biti tek slatko ljubakanje preraslo u životinjsku jebačinu.

Čvrsto me stišćeš za guzove, pričaš mi neke sitne prostote na uho, a ja te ne slušam previše. Svu svoju energiju usmjeravam na spajanje s tvojim ogromnim, pravilnim i krutim. Između krikova i uboda te štipam i lupam po goloj stražnjici ne bi li maksimalno produljila tvoj boravak u meni. Provociram te i zadirkujem, prijetim se, lažem, grizem.
Nutrina mi kipi, sva se tresem. Trebam te takvog nabreklog i rastućeg. Trebam te još malo, baš sad, kad me škaklja u zglobovima i zubima, a svrbi u međunožju…

Tražim pravi ritam, lutam pod tobom, izvijam se, hvatam te u klinč, ne puštam te. Zločesto me hvataš za ruke, želiš me prikovati za tlo, ali oči tvoje ne lažu, znam da me voliš.

Pokušavaš usporiti – ne dam ti dušo, sad ili nikad...poljem se prolio krik, a sa obližnjeg stabla odletje jato vrana…

02.07.2009. u 12:00 • 18 Komentara#^

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< srpanj, 2009 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Ožujak 2013 (1)
Listopad 2012 (1)
Srpanj 2012 (2)
Listopad 2011 (1)
Srpanj 2011 (2)
Rujan 2010 (1)
Kolovoz 2010 (1)
Veljača 2010 (2)
Siječanj 2010 (3)
Prosinac 2009 (2)
Rujan 2009 (1)
Kolovoz 2009 (1)
Srpanj 2009 (2)
Lipanj 2009 (2)
Svibanj 2009 (1)
Siječanj 2009 (2)
Prosinac 2008 (4)
Studeni 2008 (2)


Komentari da/ne?

Opis bloga

Najteže je biti i ostati svoj....

Pohvale, pokude, kritike, savjeti, proricanje budućnosti i ino na :

pristojneerotskeprice@gmail.com

Razno


Free counter and web stats
Page copy protected against web site content 

infringement by Copyscape
Web Hrvatska





Popis koji bi s vremenom trebao rasti

Nachtfresser
Put u beskraj
Marchelina
Nema tu pomoći
Dnevnik jednog jumfera
Osjećaj za feeling
SLAVE ' N
Savjeti za uređenje doma
Gaće u guzici
::Lucy Fair::
Gospon profesor
Štikleci i cvebe
Sewen
Blog o svemu
Ljubičasta zvijezda
pero u šaci
Pisac u usponu
Eurosmijeh
Kojotica (izgubljena u deželi)
Mladi luk
Raskopčane noći
Informatičar starog kova

...

hit counter

Arhiva


KLAUSTROFOBIJA
PREKOVREMENI
PONEDJELJAK
JUTRO
IZGUBLJENA KARTA
SONJA
MIGRENA
MOLITVA
PRVOMAJSKA
KRATKA LJUBAVNA PRIČA
KVASINA I VINO
POLJOPRIVREDNA CRTICA
PLJUSAK
POZDRAV IZ ZADRA
BESSIE S.
NOVOGODIŠNJA PRIČA O PRIJATELJSTVU
PONAVLJANJE JE MAJKA MUDROSTI
VLAKOVI
OVISNOST...ILI TEK PUKA ŽELJA?
KAO PRVI PUT
ZVJEZDANO NEBO IZNAD MAKSIMIRA
TRIJUMFALNI TRIJUNF
MALA NOĆNA PRIČA
SMOKVA, KAMEN...MASLINA?
BOL
GAY RIDE
COOKIE
RIJEKA
LJETNI RUČAK,MAHUNE I TOVARI...
ODA ZIMI