(Ne)pristojne erotske priče https://blog.dnevnik.hr/pristojneerotskeprice

srijeda, 09.09.2009.

Bessie S.

Zvuk sirene u daljini mi prekida prvi san. Gledam kako bezbrižno spavaš na jastuku pored mene. Ravnomjerno disanje i tek poneki trzaj na licu čine te krajnje neodoljivim.

Polako sam spustila glavu na tvoja prsa. Osluškujem ti otkucaje srca i razmišljam imaš li u njemu jedno malo mjesto za mene…

Sada spavaš, poput kakvog nestašnog dječarca, a prije sat vremena si uletio u moj stan, onako silovito – kako inače to radiš. Grubo si pokucao na moja vrata i sa sobom donio miris jeftinog vina i nekog odvratnog ženskog parfema. Znam da si opet bio s njom. Izmuzla te, istrošila i sad mi te vraća natrag…praznog srca i praznog novčanika, gnjevnog, jadnog…tužnog.

Bez pozdrava si umarširao bacajući mi tek oglodanu kost u vidu usiljenog osmijeha i kratkog, prisilnog poljupca. Kao robot odlazim do frižidera i vadim vino. Prigovaraš mi da je previše hladno. Ne ljutim se nego ti dodajem dvije čaše i ponizno sjedam do tebe.

Znam da voliš biti dominantan, pa ti se samo nevino osmjehujem nadajući se da ću te bar malo pridobiti za sebe.
Minute su duge kao vječnost, pokušavam ti se nekako približiti. U meni se miješaju ljutnja, bol i želja za tobom. Bolesna želja istakana od čežnje, strasti, straha i ljubavi. Nikada nitko nije razumio moju ljubav prema tebi – vidjeli su samo jedno zaluđeno djevojče i pokvarenjaka. „…on ti je zlo, niš' koristi, mani ga se…“ govorili su mi, ali ja sam davno prije svih dobronamjernih savjeta pronašla malu, jedva vidljivu, nit dobrote u tvojim očima. Ta nit me zarobila onog trena kad su nam se pogledi prvi put sreli u kutu jednog zadimljenog, noćnog kluba, na periferiji grada... Nakon dva treptaja oka jela sam ti iz ruke.

Pijemo vino, ti promatraš igru sjena na zidu sobe, a ja pratim pokret svakog tvojeg mišića. Sjedam ti u krilo, grlim te, ljubimo se…čas pohotno i strasno, pa onda polako, usne nam se jedva dodiruju. U sljedećem trenu mi pohlepno gutaš jezik nestrpljivo otkopčavajući moju košulju. Izvijam se u tvom naručju, srce mi divljački lupa, krv mi udara u glavu. Prepuštam se tvom vještom dodiru. Sretna sam jer vidim da je u tebi ostala još pokoja mrvica ljubavi za mene.

Na brzinu se svlačiš. Vodim te u sobu. Sjedaš na krevet, a ja radim ono što najviše voliš – skidam se za tebe. Bessie S. je tugaljivo zavijala na starom gramofonu, a ja sam polako otkopčala košulju do kraja, diskretno njišući bokovima i ramenima. U ritmu bluesa dodirujem svoje tijelo pred tobom. Ne sramim se tvog pohotnog pogleda. Dižem suknju, zavlačim ruke između koljena, dodirujem butine vrhovima prstiju.

Pjesma je gotova, a ti me grubo rušiš na krevet. U jednom trenutku sam uhvatila onu dobru nit u tvojem oku. Zadovoljno se osmjehujem i predajem se tebi. Ponovo me ljubiš kao nikad do sad. Bijes nestaje jer znam da me ipak malo voliš.

Vodimo ljubav…iako pomalo po navici. Predvidljivo i sigurno…ulaziš snažno, pa onda malo usporiš, ljubiš me po vratu, tiho mi stenješ u uho, šapućeš mi neke slatke riječi, a ja se trudim pratiti tvoj ritam ne bih li te bar malo udobrovoljila…iako bih ponekad htjela da me uzmeš, onako neplanirano i iznenada, da vodimo ljubav cijele noći, neumorno, bez prestanka…da zajedno putujemo do vrhunca, isprepleteni, zagrljeni, umorni.
U jednoj takvoj noći ti bi bio drag, ljubio bi nježno moje grudi, mrsio mi kosu. Pričali bi do zore, planirali, gradili, smijali se…pa onda opet vodili ljubav.

…Večeras nije bilo tako. Jednostavno i prosječno… završio si, kratko me poljubio, i promrmljao nekoliko rečenica u bradu. Nakon pet minuta si zaspao, a ja sam ostala promatrati ona dva neposlušna čuperka kose na tvojem čelu. Spustila sam usne do tvojih i nježno ih dotakla. Malo si se trznuo, a ja sam te ponovo poljubila.

Nisam te htjela buditi, iako je moja želja i dalje bila budna i spremna da ti se preda… Možda će jutro koje slijedi do kraja izvući onu tvoju dobru nit…

09.09.2009. u 22:19 • 18 Komentara#^

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< rujan, 2009 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Ožujak 2013 (1)
Listopad 2012 (1)
Srpanj 2012 (2)
Listopad 2011 (1)
Srpanj 2011 (2)
Rujan 2010 (1)
Kolovoz 2010 (1)
Veljača 2010 (2)
Siječanj 2010 (3)
Prosinac 2009 (2)
Rujan 2009 (1)
Kolovoz 2009 (1)
Srpanj 2009 (2)
Lipanj 2009 (2)
Svibanj 2009 (1)
Siječanj 2009 (2)
Prosinac 2008 (4)
Studeni 2008 (2)


Komentari da/ne?

Opis bloga

Najteže je biti i ostati svoj....

Pohvale, pokude, kritike, savjeti, proricanje budućnosti i ino na :

pristojneerotskeprice@gmail.com

Razno


Free counter and web stats
Page copy protected against web site content 

infringement by Copyscape
Web Hrvatska





Popis koji bi s vremenom trebao rasti

Nachtfresser
Put u beskraj
Marchelina
Nema tu pomoći
Dnevnik jednog jumfera
Osjećaj za feeling
SLAVE ' N
Savjeti za uređenje doma
Gaće u guzici
::Lucy Fair::
Gospon profesor
Štikleci i cvebe
Sewen
Blog o svemu
Ljubičasta zvijezda
pero u šaci
Pisac u usponu
Eurosmijeh
Kojotica (izgubljena u deželi)
Mladi luk
Raskopčane noći
Informatičar starog kova

...

hit counter

Arhiva


KLAUSTROFOBIJA
PREKOVREMENI
PONEDJELJAK
JUTRO
IZGUBLJENA KARTA
SONJA
MIGRENA
MOLITVA
PRVOMAJSKA
KRATKA LJUBAVNA PRIČA
KVASINA I VINO
POLJOPRIVREDNA CRTICA
PLJUSAK
POZDRAV IZ ZADRA
BESSIE S.
NOVOGODIŠNJA PRIČA O PRIJATELJSTVU
PONAVLJANJE JE MAJKA MUDROSTI
VLAKOVI
OVISNOST...ILI TEK PUKA ŽELJA?
KAO PRVI PUT
ZVJEZDANO NEBO IZNAD MAKSIMIRA
TRIJUMFALNI TRIJUNF
MALA NOĆNA PRIČA
SMOKVA, KAMEN...MASLINA?
BOL
GAY RIDE
COOKIE
RIJEKA
LJETNI RUČAK,MAHUNE I TOVARI...
ODA ZIMI