(Ne)pristojne erotske priče https://blog.dnevnik.hr/pristojneerotskeprice

petak, 28.11.2008.

Prekovremeni

Monotono je i dosadno čitavo popodne sjediti za radnim stolom i udarati po ljepljivoj i izlizanoj tipkovnici, no to je zla kob nas pripravnika. Bio sam sretan što sam dobio posao, pa mi nije bio problem ostajati svaki drugi dan kasnije i odrađivati tuđe zaostatke.

No danas je petak, sunce je upeklo u moju radnu sobu, prokleta klima ne radi i već osjećam kako mi migrena diskretno kuca na vratima sljepoočnica. Umjesto da obrađujem neku slatku studenticu, ja moram ovdje kriviti svoju kičmu i ispravljati šefove kalkulacije.

Najednom sam začuo snažan tresak (kao da je nešto palo) popraćen pljuskanjem i nakon toga je uslijedio niz psovki (s pedigreom – od svih svetaca, pa do zoološkog vrta). Istrčao sam iz sobe i na kraju hodnika ugledao čistačicu kako kleči nad povećom lokvom vode, te je pokušava skupiti nazad u kantu. – Oprostite, da li je sve u redu? –

- Je, je niš' se ne brinite – odvrati mi ona, te nastavi prikupljati vodu i pritom ritmično njihati svoju poveću guzu koja se kuhala ispod tamno plave kute. Malo sam se približio - moram priznati da mi je bilo malo neugodno gledati, no prevladao sam sram i prišao još bliže. Čistačica je pokupila lokvu, a ja sam se iznenada našao na par koraka do nje – Da vam pomognem, možete li sami? – Pogledala me pomalo sumnjičavo,pa i dalje klečeći reče oprezno – Nek' , bum ja već nekak' napravila svoj posel -

Progutao sam knedlu, a ona je ustala i tek sam tada shvatio da se ispod tamno plave kute ne nalazi ništa osim one , malo veće guze i još malo većih sisa. Pogledala me prodorno i krenula prema meni – Kaj je mali? Kaj si se „ušvical“? – Bilo je kasno za bilo kakav otpor, čvrsto me uhvatila za jaja (a onaj moj glupan – umjesto da šuti u hlačama – stoji k'o svjetionik ) – Ali ja nisam mislio… -

- Kaj nisi mislil? Nisi me mislil pofukat? Je, sad je gotovo, moraš, il' bum rekla da si me na silu štel 'zeti - Raskopčala je kutu, a preda mnom se zabjelasalo njeno punašno tijelo, velike i jedre grudi i jedna prava, velika i raščupana , hm, pa ne mogu reći mačkica – ono je bila barakuda. Osjećao sam kako mi na čelo izbija znoj (i od straha i od uzbuđenja). Prišla mi je i čvrsto me stisnula uza zid i otkopčala mi hlače. Onaj moj bimbo je izletio van (sav sretan ),a ona je od sreće zacijuknula – Joj, kak' je lepi, tak veliki i mlad… - te je ponovo kleknula (ovoga puta ne radi srušene kante). Malo me bilo strah njenih velikih usta, no kad ga je progutala, onako cijelog, te mi nastavila lagano masirati jaja, sve traume i fobije su nestale. Gutala ga je i lizala, grickala, stiskala, a ja sam nemoćno stajao i stenjao.

Kad je vidjela da gubim kontrolu i da sam blizu kraja, prekinula je sve svoje aktivnosti, uzela moju ruku, te je povela prema svojoj vlažnoj prašumi. Nisam se mogao obraniti, te sam sramežljivo spustio ruku na njeno međunožje i počeo je lagano trljati. Bila je skroz mokra – u trenu je izgledala skroz napaljeno, pa sam napravio korak dalje i hrabro kleknuo ispred nje. Približio sam se i zagledao duboko unutra pokušavajući otkriti ima li kakvih divljih zvijeri tamo. Za divno čudo, mirisala je jako privlačno, te joj ja nježno razmaknuh šumicu i počeh lizati

Preda mnom se razjapila njezina velika i dlakava pička – i kad sam je pogledao, ovako izbliza – zaista je izgledala kao barakuda. Nisam više mogao izdržati, boljelo me koliko sam se napalio, pa sam joj ga uvalio – do jaja, a ona je vrisnula i čvrsto me stisnula k sebi.

Prašio sam je bijesan k'o pas, ona je stenjala, cijelog me progutala i činilo mi se da će mi isisati i zadnju kap krvi. Usta su mi se osušila i počeo sam ostajati bez daha, ali nisam htio popustiti. Navalio sam kao sivonja i nisam joj dao da mrdne ispod mene. Čvrsto sam je uhvatio za guzicu, zabio glavu u sise i peglao. Znoj mi se slijevao s čela i kapao mi u oči. Koljena su mi se poderala na tankom uredskom tepihu, te sam zastao na trenutak da uhvatim zraka i promijenim položaj. Ona se uhvatila za policu sa spisima i naprćila se ispred mene – nisam se mogao kontrolirati, pa sam je opalio po toj velikoj guzi, a ona je zacičala – daj me još je'n put – i opalio sam je još jednom.

Uhvatio sam je za bokove i približio se – bila je skroz otvorena i zrela, kao netom rasječena jagoda – ne mogavši odoljeti, ponovo kleknuh i počeh je lizati. Ona se čvršće primi za policu, još se malo sagne i raširi noge . Ponovo sam počeo osjećati bol radi popaljenosti. Ajme, kako se ta guza bjelila ispred mene, a ispod nje se crvenila jedna velika i zrela jagoda. Još ću se pokušati malo suzdržati, pa sam je prvo malo počešao prstima. U času ih je progutala svih pet, pa sam ja u strahu da ne ostanem bez svoje najbolje prijateljice (Desanke) brzo stavio svog kliponju koji je ipak malo bolje mogao popuniti tu spilju.

Nabijao sam i nabijao, ona je stenjala i ječala, a polica se sve više tresla. Kako smo ubrzavali, tako su i spisi počeli padati – sva mi se krv slila u njega,pa sam stvarno počeo gubiti ravnotežu. Bio je pred eksplozijom, svoj posao je obavljao kao pravi profesionalac i više ni zraka svjetla nije moga ući unutra. Ona je počela vrištati, pola spisa sa police se rasulo po podu, a ja sam svršio – i nakon toga se srušio.

28.11.2008. u 08:10 • 10 Komentara#^

ponedjeljak, 24.11.2008.

Klaustrofobija

Ne volim podzemne garaže – stropovi su niski i zagušljivo je; malo prostora uz slabo osvjetljenje. No, kao i svaka druga žena koji voli shopping svjesna sam činjenice da je podzemna garaža nužno zlo ako želim peglati kartice u centru grada.

Zaokupljena takvim i sličnim mislima izađoh iz lifta, te se zaputih prema svojoj „trojci“. U rukama pregršt šarenih vrećica, u želucu i glad i mučnina. Pomisao da ću uskoro sjesti u auto, popiti pola flaše vode, te sretna i iscrpljena krenuti kući me u trenutku učini veoma sretnom i vjerojatno bih nastavila svoje dnevno sanjarenje da me iznenada nije prenuo oštar zvuk auto sirene.

U času sam se našla tik ispred ogromnog „Pajera“ iz kojeg je izletio neki raščupani manijak vičući na mene – „Pa kuda gledaš ludo?!?! - Mogao sam te pokupiti!!!“ Nastavio je urlati. U prvi tren mi nije bilo jasno što se desilo, a nakon par sekundi treptanja i par njegovih sočnih psovki sam shvatila da sam se možda malo previše zanijela, te da nisam opazila kako dolazi – a možda niti on mene nije vidio. U takvim situacijama bi većina žena briznula u plač, no ja sam samo zafrknula nosom i odrješito rekla : „Čuj ti primitivac jedan, bolje odi okulisti nego kaj vređaš ženske po podzemnoj!!“ Tada je on stao i ozbiljno i skroz pristojno me pitao da li je sve u redu sa mnom.

Nisam se mogla oteti dojmu da on i nije toliko primitivan, te da se iza te mase mišića, trodnevne brade i neuredne frizure ustvari krije komad mesa koji bih u normalnim okolnostima potrošila bez imalo srama i moralnih dvojbi. Umjesto da ridam i tražim zadovoljštinu za nanesenu bol, upitah ja njega da li je sve u redu. Frajer se malo iznenadio, no ja se nisam dala smesti. Prišla sam mu bliže ( i dalje držeći sve vrećice u rukama) i smireno mu rekla -„Sa mnom je sve u redu, žao mi je radi neugodnosti, no sada sam toliko žedna da me jedino vi možete spasiti i to ako me odvedete na jednu kavu i sok!“

Nije mi bio običaj direktno napadati muškarce, no ovaj tip je imao nešto u sebi, tako da sam se teško suzdržavala. On je pročitao želju u mojim očima, te je diskretno otvorio vrata svog auta. Srce mi je luđački tuklo – ovakvu glupost nisam još do sad napravila.

Riječi su bile nepotrebne. Ušao je za mnom u auto i zatvorio vrata. Muk i tišina…tko će prvi krenuti?! Pogledao me, a ja sam stavila ruku na njegovu nogu i sramežljivo približila svoje usne njegovim. U njegovim očima sam vidjela „zeleno svjetlo“, te hrabro krenuh dalje uvalivši mu svoj jezik. Okus mu je bio mješavina piva, duhana i mentola, grebla me njegova brada, smrdio je i na znoj i na „old spice“. Gutala sam mu jezik dok su njegove ruke otkopčavale moju košulju. Kažu da je potreba majka svih izuma – tako se i ja potrudih što bolje namjestiti na svom bezimenom princu nastavljajući ga ljubiti i mrsiti mu kosu.

Otkopčala sam mu hlače. Nisam znala da li me više žulja volan iza leđa ili kopča na njegovom remenu. U trenu mi je strgnuo gaćice, pa mi nije preostalo ništa drugo nego da se nabijem na njega. Nisam imala previše prostora za manevriranje, te sam bila prisiljena zajašiti ga do kraja.

Kriknula sam od uzbuđenja, a on je na trenutak zastao kako bi spustio sjedalo i olakšao naš divlji rodeo – što sam ga više čupala za kosu i stenjala, to je on čvršće stiskao moje guzove. Iako potpuni stranci, ubrzo smo uhvatili ritam.Uzdisao je ne odvajajući ruke od moje guze , ne puštajući me da se odvojim od njega. Stakla na autu su se zamaglila,a ja sam počela osjećati da mi fali zraka. Vidjevši kako posustajem, on je spustio i drugo sjedalo – sporazumjeli smo se bez riječi i u trenu promijenili pozu. Sada je on bio iznad mene – znojan, raščupan, sa divljim pogledom u očima.

Tijelom su mi se istovremeno izmjenjivali i strah i strast – strah od nepoznatog i znatiželja u vječitoj borbi. Ovaj put je prevladala znatiželja, te sam ga odlučno privukla k sebi , bezobrazno ga pljesnula po stražnjici, te ga pritisnula na svoju vrelo međunožje. Stavljao ga je polako i ispunio me cijelu – propinjala sam se i grčila ispod njega i u nekim trenucima mi se činilo da ne mogu dovoljno noge raširiti koliko ga želim. Stakla su se još više zamaglila, no ja sam u tim trenucima zaboravila na svoju klaustrofobiju, jedino što sam tada osjećala je bila vrelina njegovog tijela u meni.

Ljubili smo se i stenjali, čupali se, pronalazili sve moguće i nemoguće oslonce – samo da budemo što bliže. Umjesto divljeg pogleda u očima mu se pojavila želja da me praši do besvijesti, da me praši dok se sjedalo ispod mene ne podere, a ja sam ga pratila u tom časnom naumu čvrsto ga držeći, ne dajući mu ni sekunde predaha…Naše divljanje je uzrokovalo ritmično pomicanje auta gore-dolje, te smo shvatili da bi najbolje bilo okončati našu divlju igru, prije nego što netko od „zabrinutih“ prolaznika ne pozove osiguranje ili policiju. U tom trenu su slučajni šetači i mjere sigurnosti i reda bili nevažni - ja sam vrištala i stenjala trudeći se što više produljiti zadovoljstvo. Mislila sam da će se raspuknuti u meni – nije me bilo briga, bila sam sretna i umorna, a žeđ smo uklonili poljubivši se za kraj.

24.11.2008. u 11:22 • 5 Komentara#^

Sljedeći mjesec >>

  studeni, 2008 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Ožujak 2013 (1)
Listopad 2012 (1)
Srpanj 2012 (2)
Listopad 2011 (1)
Srpanj 2011 (2)
Rujan 2010 (1)
Kolovoz 2010 (1)
Veljača 2010 (2)
Siječanj 2010 (3)
Prosinac 2009 (2)
Rujan 2009 (1)
Kolovoz 2009 (1)
Srpanj 2009 (2)
Lipanj 2009 (2)
Svibanj 2009 (1)
Siječanj 2009 (2)
Prosinac 2008 (4)
Studeni 2008 (2)


Komentari da/ne?

Opis bloga

Najteže je biti i ostati svoj....

Pohvale, pokude, kritike, savjeti, proricanje budućnosti i ino na :

pristojneerotskeprice@gmail.com

Razno


Free counter and web stats
Page copy protected against web site content 

infringement by Copyscape
Web Hrvatska





Popis koji bi s vremenom trebao rasti

Nachtfresser
Put u beskraj
Marchelina
Nema tu pomoći
Dnevnik jednog jumfera
Osjećaj za feeling
SLAVE ' N
Savjeti za uređenje doma
Gaće u guzici
::Lucy Fair::
Gospon profesor
Štikleci i cvebe
Sewen
Blog o svemu
Ljubičasta zvijezda
pero u šaci
Pisac u usponu
Eurosmijeh
Kojotica (izgubljena u deželi)
Mladi luk
Raskopčane noći
Informatičar starog kova

...

hit counter

Arhiva


KLAUSTROFOBIJA
PREKOVREMENI
PONEDJELJAK
JUTRO
IZGUBLJENA KARTA
SONJA
MIGRENA
MOLITVA
PRVOMAJSKA
KRATKA LJUBAVNA PRIČA
KVASINA I VINO
POLJOPRIVREDNA CRTICA
PLJUSAK
POZDRAV IZ ZADRA
BESSIE S.
NOVOGODIŠNJA PRIČA O PRIJATELJSTVU
PONAVLJANJE JE MAJKA MUDROSTI
VLAKOVI
OVISNOST...ILI TEK PUKA ŽELJA?
KAO PRVI PUT
ZVJEZDANO NEBO IZNAD MAKSIMIRA
TRIJUMFALNI TRIJUNF
MALA NOĆNA PRIČA
SMOKVA, KAMEN...MASLINA?
BOL
GAY RIDE
COOKIE
RIJEKA
LJETNI RUČAK,MAHUNE I TOVARI...
ODA ZIMI